Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Start
 • M25 op Facebook

  ​Diverse M25-groepen zijn ook actief op Facebook. Zo kun je vrijwel direct op de hoogte zijn van allerlei M25 activiteiten, met leuke foto’s daarbij:

  • M25 Leiden. In april ‘13 hebben in Oegstgeest 25 leerlingen en een docent zich ingezet voor projecten in Roemenië. Kleding uitpakken, sorteren, weer inpakken en een sticker erop...zodoende ligt er nu een kleine berg zakken en dozen te wachten op transport!

  • M25 Rotterdam. Een grote groep jongeren heeft in mei ’13 Moederdagcadeaus en Moederdagwenskaarten gemaakt. De  presentjes worden  overhandigd  aan tienermoeders die verblijven bij het Leger des Heils. Ook hun baby’s krijgen dan een leuk aandenken. Van hun voetje of handje maken de jongeren een afdruk op een gipsplaat.


 • M25 Den Haag wint de Wisseltrofee!

  23 september 2012, M25 Goes Rotterdam​

  Tijdens de Battle om de Wisseltrofee hebben vijf van de M25-groepen zich gepresenteerd aan elkaar.  De jongeren uit Zoetermeer hadden een lipdub gemaakt, de M25-groepen uit Rotterdam, Noordwijk en Westland maakten een filmpje.

  Jongeren van M25 Den Haag schreven zelf een rap op basis van Matteüs 25 en voerden die live uit. Zij mochten aan het einde van de dag met de Wisseltrofee naar huis gaan. De jury (waaronder Franciscaner broeder Hans van Bemmel, founding father van M25) was onder de indruk van het enthousiasme dat uit alle presentaties bleek. Alle deelnemers aan de Battle kregen een M25 polsbandje als aandenken.

  Verder lezen >>>>


 • Kerstbrodenactie M25 Den Haag

  M25 Den Haag verkocht 230 Kerstbroden voor het Goede Doel, te weten de Clini Clowns. Tijdens een vorige actie met Pasen werden 152 broden verkocht.


  Van Bakkerij van Maanen, waar de broden werden gekocht, heeft M25 Den Haag nu op een vrijdagavond een rondleiding te goed in de bakkerij als deze totaal in bedrijf is!!!


 • CD met song- en rapteksten door M25 Rotterdam

  ​Jongeren van M25 Rotterdam hebben onder begeleiding van zangeres Neda Boin en rapper Jermaine Luxenburg hard gewerkt aan een CD met song- en rapteksten over de belevingswereld van jongeren met HIV in Nederland. Deze jongeren komen zelden uit voor hun ziekte uit schaamte en de reële angst voor uitsluiting (binnen de gemeenschap, de klas of zelfs binnen een familie). Hierin verschillen zij van andere jongeren met een chronische ziekte. De CD wil deze jongeren een stem geven en hen een hart onder de riem steken.

  Een cheque van € 3.000 (de eerste opbrengst van de CD) kon worden overhandigd aan het Erasmus MC.

  Verder lezen >>>Zo kwamen M25-groepen in het nieuws
 Login